Saradnja Imleka i IMT-a

Bez autora
Jun 16 2010

Novoosnovana firma "Nacionalna logistika", koja posluje u okviru ITM grupe, od 1. jula vršiće distribuciju mleka i mlečnih proizvoda kompanije Imlek. Nova firma koristiće radnike, prostor i opremu Imleka. Proizvodi Imleka u roku od 24 sata će se isporučivati na 10.000 mesta. Ta kompanija na ovaj način će ostvariti uštede od 20 odsto, odnosno oko 2,4 miliona evra. Taj projekat doprineće efikasnijem snabdevanju tržišta i kvalitetnijem zadovoljavanju potreba kupaca i potrošača, jer distribucija i logistika nisu primarna delatnost Imleka. Cilj je da Nacionalna logistika postane vodeća kompanija u ovoj oblati i omogući zapošljavanje više hiljada radnika i da obavlja poslove za preko 1.000 vozila.

Saradnja Imleka i IMT-aNovoosnovana firma "Nacionalna logistika", koja posluje u okviru ITM grupe, od 1. jula vršiće distribuciju mleka i mlečnih proizvoda kompanije Imlek.

Kako je rečeno u Imleku, nova firma koristiće radnike, prostor i opremu Imleka.

Direktor ITM-a Toplica Spasojević kazao je da će se proizvodi Imleka u roku od 24 sata isporučivati na 10.000 mesta.
Generalni direktor kompanije Imlek Slobodan Petrović rekao je da će ta kompanija na ovaj način ostvariti uštede od 20 odsto, odnosno oko 2,4 miliona evra.

- Taj projekat doprineće efikasnijem snabdevanju tržišta i kvalitetnijem zadovoljavanju potreba kupaca i potrošača, jer distribucija i logistika nisu primarna delatnost Imleka - kazao je on.

Cilj je da Nacionalna logistika postane vodeća kompanija u ovoj oblati i omogući zapošljavanje više hiljada radnika i da obavlja poslove za preko 1.000 vozila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik